Höstlovsveckan och Kastehemli på kampanj

Herregud vad tårarna rann igår när jag såg Tillsammans mot cancern. Kristin och Tilde är så otroligt duktiga programledare och jag blev så otroligt berörd av alla medverkande. Cancer är verkligen för j*vligt och måste försvinna, för gott!

Nu byter jag ämne helt, till något betydligt mer ytligare men ändå skoj.

Höstlovsveckan är här! Vi har ju inga skolbarn men tänkte passa på att ta ledigt på fredag så vi också får lite höstlovsfeeling. Ska bli riktigt skönt! Med tanke på att vi även går in i November månad denna vecka så är det hög tid att börja fundera ut julklappar. Jag såg att det var kampanj på dessa Kastehelmi skålarna från Iittala. Nu endast 299kr för båda här.

Bild1

Perfekt som julklapp eller varför inte som en present till personalen på förskolan? En varsin skål fylld med lite julgodis och cellofan runt. Lite roligare kanske än en julblomma som vissnar efter en kort tid. Går man dessutom ihop med andra föräldrar så blir det inte så många kronor var.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *