Dagens tips!

Jag är som sagt väldigt nöjd med mina smycken från Little.u. Armandet bär jag dagligen!

20140721-210617-75977092.jpgIMG_0979.JPG

Lördagen den 15 November öppnar Little.u, Mrs Mighetto och Créme de la Créme en liten Popup shop!  De kommer att visa och sälja sina produkter mellan 11:00-16:00 på Arts mat och Dryck i Vasatan (Stockholm).

Mrs Mighetto var ett helt nytt märke för mig men sedan någon månad tillbaka så tycker jag mig se de fina tavlorna lite överallt. Så himla fina! Miss Tyra och Miss Betty är helt klart mina favoriter! Miss Tyra på första bilden är kanske lite ”tjejig” för mina killar men Miss Betty passar definitivt in i ett pojkrum också.

msflora

msbetty

alla-800-72

 

Bilder är lånade från Mrs Mighetto

2 kommentarer till “Popup shop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *