Drömmen om en vit jul

Snart har halva november gått men trots att jag redan har börjat få lite julkänsla( tack vare lussebullsbakning och alla jultidningar) så börjar hoppet om en vit jul minska. Idag öste regnet ner och det var varmt! Runt 10grader varmt i mitten av november. Helt sjuk. När ska vi få ta fram alla vinterjackor på riktigt? Jag vill ha en vit jul i år!

Jag får drömma om en vit jul inne istället. Här är en bild som jag bara älskar. Så himla snyggt! Stora fönster är ju så otroligt vackert och med alla dessa julstjärnor blir det ju nästintill magiskt vackert.

Vit jul

Jul på mitt sätt-1

Vitt i alla nyanser, med inslag av päls, guld och massor av stjärnor och levande ljus. Av Charlotte Pettersson för Sköna Hem, julen 2010.

Inte så praktiskt om man har små barn hemma kanske men snyggt är det!

2 reaktion på “Drömmen om en vit jul

 1. Anna - Vitt eller svart

  Det är samma här, det har regnat i två dagar och det vackra snötäcke som fick ligga knappt en vecka är borta. Fult blir det och lite orolig över att det blir lika konstig vinter som förra året. :S

  Det är inte svårt att baka biskvier men det är flera moment och tar därför lite tid. Jag brukar dela upp bakandet till flera tillfällen annars tar det oftast emot att baka dem. Fördelen är ju att man helt själv kan välja vilken slags smörkräm man vill använda. :)

  Recept kommer upp i bloggen i eftermiddag!

  Kram

  Svara
 2. Sofia - Strawberry Dreams

  Ja, alltså den där bilden på det stora fönstret med massor av stjärnor är ju sååå fantasisk. Funderar på att göra något liknande här hemma i år faktiskt :).

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *