Babyliss frisyrredskap

  Det andra paketet som jag fick hem i brevlådan från Reddville var ett härligt paket med frisyrredskap från Babyliss.

BabylissBabyliss

Nu kommer jag kunna göra en svinrygg/knut, vacker fiskbensfläta och få en härlig höjd på håret med hjälp av dessa väldigt smidiga verktyg. Jag har redan hunnit använda hårmunken i helgen. Det blev en klassisk knut. Supersmidig och med tanke på att den är öppningsbar går det även att använda den om man vill göra en klassisk svinrygg på höjden eller längden . Jag försökte i morse men jag har lite för kort hår just nu. Om jag plattar håret och försöker lite till kanske det går. Skam den som ger sig, nu har jag ju alla smidiga verktyg för att lyckas i alla fall.

Jag måste ta med alla verktygen nästa gång jag träffar min syster, hon har långt härligt hår och fiskbensflätan ser så otroligt enkel ut att göra med den “extra handen”. Fiskbensfläta är ju en riktig klassikser, lika vacker till vardag som till fest!

Det kommer finnas totalt 10 st olika verktyg. Både för ljus- och mörkhåriga Produkterna finns att köpa på oberoende parfymerier, dagligvaruhandeln och nätbutiker.

Tack Reddville för mitt fina och användbara utskick!

4 thoughts on “Babyliss frisyrredskap

  1. På Selmas gata

    Vilken braig present! Jag har ganska långt och tjockt hår men är urusel på frisyrer och sånt och har noll fantasi tyvärr.det blir mest bara en svans…

    Nu finns swapen uppe i bloggen, kul att du vill vara med i år igen! Kram/tanja

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>