Projekt lekrum

Jag sitter och planerar lite inför: projekt lekrum. Vi har länge haft ett lekrum här på nedervåningen, perfekt med tanke på att vi ofta har barnen nära och vi slipper ha leksaker i vardagsrummet MEN de är aldrig uppe på sina rum och leker. De ekar tomma. Det finns nästan bara möbler men knappt en enda leksak. Känns tråkigt att de står i princip oanvända. Vi har därför frågat killarna vad de skulle säga om vi gjorde om lekrumet till ett spelrum/gästrum. Ett rum där man kan vara, stor som liten. Sitta och kolla på film eller spela lite tv-spel. Både tyckte att det lät som en bra idé så nu har vi startat detta projekt.

Första fasen är igång: planering.

Med tanke på att rummet inte är så stort så är vi ganska begränsade när det gäller möblering. Det viktigaste är att hitta en liten och nätt soffa. Gärna en bäddsoffa så att eventuella nattgäster kan sova över i rummet. Jag satt och spanade in utbudet på Trademax och hittade en direkt! Till ett väldigt bra pris också. Hittade även massor av annat som skulle passa utmärkt. Mattan är jag lite extra förtjust i. Så snygg!

Inspirationsbild

Bäddsoffa / Jordglob med belysning / Stege / Matta / Stegpall / Kudde / Tidningsställ

I samarbete med Trademax

En reaktion på “Projekt lekrum

  1. Sofia - Strawberry Dreams

    Spännande! Själv så kan jag sakna ett rum på nedervåningen just för alla leksakers skull, hos oss på kvällarna ser det alltid ut som så att det ligger leksaker i typ hela vardagsrummet och matsalen… skulle vara sååå skönt med ett lekrum för än så länge är barnen för små för att skicka upp båda att leka själva på sina rum.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *