Fotografiska

I går var jag utbjuden på middag tillsammans med en av mina närmsta vänner.  Vi möttes upp på Fotografiska, åt en fantastiskt god middag ( rekommenderar verkligen ett besök dit) och efteråt  spanade vi in utställningen. En riktigt lyckad kväll! En underbar födelsedagspresent som jag uppskattade otroligt mycket!

fm_vspeers_moth_orch_poster1

Det går inte att gå förbi shoppen utan att spana in alla vackra posters. Mitt val föll på bilden ovan (Affisch Vee Speers 188). Jag tycker att den är så otroligt vacker och jag ser framemot att hitta den perfekta ramen nu.

Nu är det dags att hämta hem mina små killar och fredagsmys!

 

3 reaktion på “Fotografiska

  1. Sofi

    Hej Kristin!

    Å Fotografiska har jag aldrig varit på. Får bli ett besök där i framtiden för de verkar ha mycket fint:)

    Kram Sofi

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *