Basiderm

Herregud, det är redan onsdag. Snart helg igen. En helg som jag längtat efter. Traditionsenligt julpyssel med mamma och svärmor på lördagen och adventsfika med familjen på söndagen. Sen ska jag försöka hinna baka och ta fram julen också. Ska bli så mysigt! Hoppas att jag känner mig lite bättre tills dess, min hals bråkar fortfarande med mig.

Något som också tyvärr bråkar med mig är min hy. Trots att jag börjar närma mig 30 så envisas ibland små finnar eller plitor att komma på oväntade besök. Jag som alltid har varit så förskonade mot de små rackarna hela min uppväxt. Varför ska de envisas med att dyka upp nu för? Därför passar mitt VIP-utskick från bästa Reddville/SheSocial alldeles klockrent just nu!

IMG_1798.JPG

Det fina paketet innehöll Basiderm Oil Control Foam Wash och Basiderm Oil Control Daily Moisturizer. Produkterna är testade och utvecklade för att på en milt sätt rengöra, återfukta, skydda och bibehålla hudens naturliga balans samt kontrollera sebumhalten.

Mer info om produkterna hittar du här.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>