Jag klarade det!

I lördags på väg in till stan bestämde jag mig, jag skulle genomföra Stockholm Tunnel Run som planerat. Jag kände mig inte alls redo eller helt kry men det gick ändå bra. Den adrenalinkicken som jag fick när jag såg alla andra deltagarna är grym! Vi var drygt 40 000 st i neonfärgade reflexvästar som tog oss igenom tunnlarna i Stockholms innerstad. En riktigt häftig upplevelse som jag inte hade velat missa, extra roligt att få dela upplevelsen tillsammans med Andreas också.

Tyvärr blev det något fel på mitt chip( det var extremt känsligt) så det står tyvärr att jag inte startade men som tur var hade jag på min egna runkeeper så att jag hade lite koll på tiden. Klarade mig inte under timmen men inte så långt ifrån heller. Ett par min över timmen. Så det blev rekord för min del på ett lopp. Med tanke på att jag även gick ett par tillfällen och drack vid båda stationerna så hade jag nog klarat mig under timmen om jag hade sprungit hela tiden istället. Lite irriterande men jag behövde tyvärr pausa lite. Det var så otroligt varmt inne i tunnlarna.

IMG_1766.JPG
Efter loppet checkade vi in på Scandic Grand Central och hade en väldigt trevlig kväll tillsammans med svågern och hans fru. Middagen åt vi på Cafe Facile. En liten kvarterskrog med otroligt god och prisvärd mat. Rekommenderas verkligen!

Med tanke på att jag inte var helt kry sa min kropp tyvärr ifrån ganska så omgående. Halsont och förkylning väntade som ett brev på posten direkt på söndagsmorgonen så den planerade julklappshoppingen blev inte långvarig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>