Fjärilshuset-Haga Ocean

Snart går vi in i December månad, en månad som oftast innebär lite ledighet för både stora och små. Ett litet tips på en aktivitet då är att besöka Fjärlishuset-Haga Ocean. Vi var där på höstlovet och det rekommenderas absolut. Våra barn kanske var på gränsen till för små för att ta in alla intryck och uppskatta alla djur men vi hade ändå en väldigt trevlig dag tillsammans. Det är en stor fördel att gå in dit nu när det blir kallare ute med tanke på att det är väldigt varm och skönt inne i lokalen.

Även ett stort plus till Fjärilshuset för de glutenfria alternativen till Adam.

IMG_1382.JPG

IMG_1357.JPG

IMG_1322.JPGJag var den enda i familjen som vågade klappa karparna, de andra satt mest och beundrade dessa enormt stora fiskar.

Ett tips är att försöka tajma in ett besök när zoologen Owe Sandström är där och berättar om pågående utställning. Vi hade turen att lyssna på honom när han berättade om hajarna och det var otroligt intressant. Det var då jag och Andreas faktiskt lärde oss något:) Det är lite svårt annars att hinna med att läsa på alla tavlor när man har två små kids som hellre vill springa fram till nästa djur.

One thought on “Fjärilshuset-Haga Ocean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>