20-30% rabatt på Michael kors multifunction jet set

Dagens tips!
Jag älskar bra reor och rabatter och här är därför ett tips som jag gärna vill dela med mig av. Det är så sällan 30% på de lite dyrare märkena och när det väl är det så är modellen eller färgen oftast så udda. Men inte denna gång. För drygt 2 000kr kan man nu köpa sig Michael Kors klassiska multifunction jet set. Jag har själv haft den bruna stora modellen men då dock utan fack så jag sålde den eftersom jag saknade facken. Denna modell hade varit perfekt. Kanske ska unna mig en ny nu när jag sålde den andra. Fick ju nästan samma peng för den;)

IMG_1894.JPG

Direktlänk till väskorna finns här! OBS, endast idag måndag. Så skynda att fynda!

One thought on “20-30% rabatt på Michael kors multifunction jet set

  1. maria at inredningsvis

    SJUKT snygga väskor :) hoppas du får en mysig 2a advent med andra ljuset tänt.

    Ny post…guld i sovrummet ger pengar :)

    LOVE Maria at inredningsvis - inredning it’s, Swedish for decor :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>