Pepparkakans dag!

Idag är det pepparkakans dag och passande nog så var det luciafika idag på barnens förskola, så jag fick mig både en pepparkaka och lussekatt. Mums! Det är ju så mysigt med dessa “besöksdagar”, även fast att det är lite smått hysteriskt med alla föräldrar och spralliga barn men glädjen hos barnen är underbar. De blir så stolta och glada när vi vuxna hälsar på i deras vardag. Samma tanke slår mig varje gång, varför gör jag inte det oftare? Hälsar på barnen i deras vardag. Utan alla andra föräldrar. Det ska det bli bättring på nästa läsår. Det är ju faktiskt Alvins sista så det är på tiden;)

Jag måste säga att jag gillar kreativiteten hos personalen på Adams förskola. Den glutenfria pepparkaksdegen var slut men de ville att han också skulle få pyssla och göra en stor pepparkaka som de kunde hänga i fönster som med de andra. Så de gjorde en snöflinga av de små kakorna istället. Så himla bra och Adam var så stolt och nöjd över sitt mästerverk! Det ska jag göra här hemma också om mina glutenfria pepparkakor inte blir så bra som planerat;)

Vi har inte hunnit med att baka pepparkakor ännu, det ska bli helgens projekt men ett pepparkakshus har det blivit iallafall. Med lim. Bästa bästa. Det är ju ändå ingen som äter upp det dammiga gamla huset sen…

cats

Koncentration och kreativitet på hög nivå:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>