Sponsrad Video: Finnair & Jultomtens hemlighet

Sitter på busen och är riktigt frustrerad. Bussj*keln var sen i morse och det hade sin förklaring direkt när bussen väl kom. Han kör i princip 30 km i timmen hela vägen in till stan(även på motorvägen). Så min resa ser ut att ta 20 minuter längre tid än vanligt. 20 minuter som jag egentligen inte har tid med. Att få minuterna att gå ihop när man inte vill att barnen ska gå alltför långa dagar OCH jobba heltid är inte alltid så lätt. Men jag har valt det själv så jag får stå mitt kast. Nog om detta. Satt och slösurfade på nätet och hittade denna video. Det börjar närma sig jul och jag gillar verkligen alla julreklamer. Musiken, stämningen och budskapet. Allting är så bra.

Hinner tomten dela ut alla julklapparinnan jul? Stöd tomten genom att gilla Finnair på Facebook – du kan vinna en flygresa till Finland!

Detta är ett sponsrat inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>