Vit julstjärna

Fredag och snart stundar en efterlängtad helg. Ska bli så skönt, börjar känna mig rätt sliten och trött. Det ska bli skönt med lite ledigt snart. En extra lång ledighet dessutom tack vare att julen ligger som den gör. Det behövs inte så många semesterdagar för att få ihop några veckors ledighet. Pojkarna (jag med för den delen) har nedräkning där hemma.

vit julstjärna

Jag är så förtjust i min vita julstjärna som står på köksbordet. Jag är dock lite rädd för att den inte kommer att överleva så länge tack vare mina icke befintliga gröna fingrar. Jag är därför tacksam om någon har tips på hur jag ska få denna skönhet att överleva så länge som möjligt:)

5 thoughts on “Vit julstjärna

 1. Bloggande 4barnsmamma

  Hej!
  Jag tror att trixet är att inte låta dem torka ut! Och köpa nya, haha!
  Jag har också vita julstjärnor på mitt köksbord:)
  Kram kram!

  Reply
 2. Camilla

  Sambon får med långledigt, hela 18 dar blir han hemma. Ska bli härligt med lite avlastning här hemma..och att få umgås såklart :)

  Reply
 3. jannice lindell

  recept på remmar!

  Smält hallon eller lakrisbåtar eller båda.
  Koka tillsammans med 1 dl socker, 1 dl grädde,50gr smör. Rör tills godiset smält. Tillsätt 2 gelatinblad som legat i kallt i 5 min.
  Tillsätt ev karamellfärg för färgen skull. Häll smeten på bakplåtspapper i en form. Kyl i några timmar och skär i bitar. vänd bitarna i socker. om du vill ha surt så blanda lime o citron i socker.
  Vänd bitar i socker.

  Ha en fin dag! Kram

  Reply
 4. D. DeMarkey

  Jaa superhärlig dag med VIP visning och tävlingar som man vinner, familj som är underbar och mysig.. jag har det oförskämt bra. :) Har heller inte sett den maskinen men antar att den är ny eller nått eftersom dom gör reklam för den.

  Vilken jättefin julstjärna, gillar dom så men mina dör bara efter någon dag.
  Kram !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>