Sponsrad Video: Sluta rattsurfa

Måndag och ögonen går i kors. Nu är det inte långt kvar till ledigheten. Känner mig lite smått stressad bara, allt som jag ska hinna göra klart på jobbet innan det är dags att checka ut. Nu gäller det bara fokusera på rätt saker och försöka låta bli att stressa upp mig för mycket.

Något annat som stressar mig enormt är alla som håller på med mobilen när de kör bil!  Det är skrämmande att titta ner på alla bilister när jag sitter på bussen och inser att så många sitter och pillar på mobilen! Vad gör de egentligen? Läser något überrviktig mail? Kollar statusuppdateringar på Instagram eller Facebook?

Visst jag ska erkänna att jag inte heller är perfekt och självklart också pillat på telefonen när jag verkligen inte borde. Men nu var det länge sedan. Jag har insett att det är livsfarligt. Det är verkligen inte värt det. Jag skulle aldrig förlåtit mig själv om något skulle hända för att jag kollade senaste statusuppdateringarna på sociala medier. Likaväl som jag skulle ha svårt att acceptera och förlåta någon annan i en omvänd situation. Så snälla alla som läser detta. Sluta rattsurfa!

Detta är ett sponsrat inlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>