Håller tummarna och den vita julen

141215 151

Vitt är det nya röda hemma hos oss. Alla röda detaljer som jag tidigare frossat i runt jul börjar bytas ut. Det känns ljust och fräsch, vilket behövs i detta mörker. Vågar jag hoppas på att det även blir en vit jul utanför huset också? Skulle ju vara så mysigt!

Nu är det faktiskt bara en ynka liten vecka kvar till självaste julaftonen. En av årets mest efterlängtade dagar för mina små guldklimpar. Nu håller jag bara tummarna för att vi alla får vara friska. Det går diverse sjukdomar på förskolan ( den ena vidrigare än den andra) och nu vill jag inget hellre än att vi ska klara oss från att bli smittade. Vi har redan haft den oturen flera år i rad så jag hoppas att detta år ska bli året som det vänder.

Hoppas hoppas!

One thought on “Håller tummarna och den vita julen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>