Utslagen i dubbel bemärkelse

Nu är det inte mycket energi kvar i denna kropp. Ser framemot att krypa ner i sängen och sniffa på mina små söner som sover sött i vår säng innan de ska lyftas in i deras egna sängar.  Maken är iväg på äventyr men vi har hållit oss sysselsatta från morgon till kväll så det har verkligen inte gott någon nöd på oss. Höjdpunken var garanterat besök av min kära mor ( och lite senare även kära far). Till middag bjöd mamma mig på en av julens favoritmåltider, lutfisken. Så j*kla gott! Pojkarna vägrade smaka, de verkar gå i samma fotspår som sin far:)

vit amaryllis 141220 003 141220 004

En annan som också är helt utslagen här hemma nu är vår kära vita amaryllis. Så himla vacker! Som sagt jag går från allt rött till det vit, så även på blommorna i år.

Det var ju även riktigt härligt att solen stålade för full denna lördag. Ser ut som att morgondagen kommer att ståla den med så då hoppas jag att jag får med mig resten av familjen på en lång och härlig promenad.

 

One thought on “Utslagen i dubbel bemärkelse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>