Blockchoklad med saltlakrits och en vinnare

Jag har verkligen varit produktiv denna helg, så skön känsla. Nu börjar kylen fyllas proppfull med massor av godsaker till jul. Allt är inte provsmakat ännu men en av favoriterna är helt klart blockchokladen med saltlaktrits. Jag har redan gjort en ny omgång eftersom den första började ta slut;) Världens lättaste att göra, receptet hittade jag härl.

hjh

100 g kokosfett

200 g marabou black saltlakrits

Smält ihop kokosfett och choklad på svag värme. Fyll ischokladformar till 2/3 och fördela sedan lakritsbitarna (som hamnar i botten av kastrullen) i alla formar. Låt stelna i kyl.

Nu har dessutom Langes valt ut en vinnare av den fina mössan och det blev …. CHRISTINA FRISBERG. Stort grattis! Maila din adress till [email protected] Stort tack till alla er andra som tävlade och sist men inte minst vill jag tacka Langes som sponsrade med en sådan fin vinst!

3 thoughts on “Blockchoklad med saltlakrits och en vinnare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>