Lyckopiller

Gårdagens kaffe

Riktiga, fina och alldeles underbara växer inte på träd. De är riktigt små lyckopiller. Jag har två sådana vänner i mitt liv. Vi träffas inte lika ofta som vi gjorde när vi var små men de har varit min "bästisar" sen jag var väldigt liten. Vänner som ställer upp i vått och torrt och som alltid får mig att må bra. De, tillsammans med min kära lillasyster, var självklart mina tärnor när jag gifte mig.

Nyligen fyllde en av de år och i present av mig fick hon en middag på stan och igår var det dags. Underbart att umgås, som alltid!

Denna fredag har dock varit mindre rolig, liten är sjuk! Usch och fy för dessa perioder.

Nu väntar snart lite fredagsmys!


0

Efter förskolan...

140225 024

Mammas lilla hjärtegull är helt slut efter dagen. Hans snutte, gosedjur och napp efter en dag på förskolan är ett måste. Sötnosen! Det räcker dock att gosa med de ett litet tag, sen kastar han allt och blir sprallig igen.

Min andra lilla sötnos fungerar precis tvärtom( för det mesta). Innebandymatch med de stora killarna på gatan så fort möjligheten finns. Är så glad för att det finns så många fina och goa kompisar till båda pojkarna här på gatan. Ovärdeligt!

Idag är det redan onsdag. Veckorna går så fort! Jag citerar Alvin med hans sköna kommentar som han kläckte ur sig för någon vecka sedan när vi satt vid matbordet och pratade om dagarna.

-Mamma, vad fort det går. Jag hänger inte med.

Så sant!


4

Smoothie

Något som jag verkligen har blivit ett måste till varje helgfrukost är smoothie, eller färskpressad apelsinjuice. Så himla gott. Poppis hos barnen också!

140223 030

I helgen provade jag att göra ett nytt recept och det blev kanongott!

Lindahls vaniljyoughurt ( nytt för mig och herregud så god den är,ny favorit)

Mjölk

Fryst mango

Frysta hallon

Färska blåbär

Hamnade inne på Lindahs hemsida nu när jag skulle skriva inlägget och där hittade jag massor av tips och recept. Man kan ju göra hur mycket som helst tackvare lite youghurt eller kvarg.

Något nytt jag jag också började med i helgen är att äta den Grekiska yoghurten till frukost.  Yoghurten är tillverkad efter ett grekiskt originalrecept och innehåller mer protein än Turkisk och Rysk yoghurt. Som tillbehör hade jag lite nötter och ringlade även honung över, otroligt gott och mättande!

140223 038

Just nu pågär även en tävling på instagram där man kan vinna 10kg yoghurt och kvarg. Tagga din bästa mellis eller lek med Lindahsburken med #lindahlskids.

Tack SheSocial för att jag och barnen fick ta del av denna goda kampanj!


9

Måndag och nyheter från Designletters

Måndag och vårkänslor! Vilken värme det var ute imorse och ljust. Underbart att slippa att gå till jobbet i totalt mörker!

Fick mail nyligen om några nyheter från Designletters som jag fastande för väldigt mycket. Vi har ju redan tallrikar och muddar till barnen men jag älskar desigen så jag vill ha mer!

Besticken står redan på önskelistan men nu står även denna porslinsmugg med lock där. Supersnygg och användbar!

10628b_m

10628d_m

Jag har köpt mina andra produker från Designletters från Familyroom och det var även där jag dessa nyheter. Familyroom har hur mycket snyggt som helst och här är ett bra tips om man vill hitta lite udda saker, osm tex till dop eller födesedagar.


4

Sköna söndag

All snö som kom tidigare i veckan är snart borta utanför huset. Skönt! Både fredagens och lördagens middagsplaner blev väldigt lyckade. Lyxigt att få komma bort och bli bjuden på god mat två dagar i rad. Me like!

Med tanke på de fina förmiddagarna både igår och idag så har vi spenderat en hel del tid ute denna helg. Igår blev det även premiär för första lunchen ute.

140223 055

140223 051

Dagens Me&I visning blev inställd så nu fick jag helt plötsligt några timmar över med familjen. Funderar på att åka och köpa lite gofika till dagens hockeyfinalmatch.

Hejja Sverige, nu tar vi guldet!


4