HELG!

Nu har jag checkat ut för dagen och är på väg hem till min fina lilla familj, ska bli så skönt med helg!

I helgen har jag lovat mig själv att jag måste rensa i min garderob. Just nu ser det ut som ett bomnedslag där inne. Jag kastar in allt och stänger dörren fort. Andreas blir tokig på mig:)

Ibland är jag lite pedantisk och vill alltid ha snyggt och ordnat hemma. Framförallt på platser där vi eller våra gäster är MEN bakom stänga dörrar och skåp kan jag ha fullständig kaos!

Generate

Jag blev lite sugen på att köpa hem denhär kudden till Andreas bara för att retas. Han "gnäller" alltid på mig att jag skjuter upp saker och bara gör sånt som jag tycker om. Inte helt sant kanske men ibland är det faktiskt så:)


1

Sponsrad video: En clown till kaffet

Fredag! Gud vad härligt!

Morgonen startade dock inte härligt. Väldigt trötta och känsliga barn imorse, ingenting passade och de bråkade om PRECIS allt! Jag blev tokig. Har den ena ambulansen så ska den andra ha det också, trots att de har två?!? Det kända syskonbråket börjar smyga sig in mer och mer i huset. Inte så konstigt kanske med tanke på att Adam nu kan både prata och vara mer fysisk. Det är väl bara att acceptera läget och välja sina strider. Oftast löser de problemet rätt bra själva efter ett tag. Det är ju inte så roligt när brorsan blir jättledsen så då kan man likagärna ge med sig:)

Väl på plats i förskolan så var det precis raka motsatsen. Båda hittade sina kompisar med detsamma och de sura minerna byttes ut mot glada leenden och armkrokar med vänner. Jag lämnade verkligen förskolan med ett leende på läpparna denna morgon. Det är så skönt att lämna barnen när jag vet att de trivs och har skoj!

Igår var det ME&I party, så himla roligt. Älskar kläderna och blir så glad när mina kunder gör det med. Ser framemot att se alla grannbarnen springa omkring i sina nya fina sommarplagg när snön har försvunnit.

Ikväll blir det en lugn och skön slapparkväll framför tv:n. Efter att ha sett ovanstående trailer så ska jag nog hålla utkik efter EN clown till kaffet, verkar ju hur skoj som helst! Kanske finns på playen:) Programmet är bygger på att en av komikerna är huvudperson för dagen, nästan som Så mycket bättre. De andra gör bl.a. egna små uppträdanden av den valda komikerns karaktärer. De komiker som deltar är Robert Gustafsson, Felix Herngren, Sven Melander, Anna Blomberg, Annika Andersson och Peter Magnusson. Dessutom är Peter Wahlbeck med på ett hörn och gör inslag och reportage. Nästa program går på torsdag och då är det Sven Melanders tur att vara huvudperson.

Detta är en sponsrat inlägg.


0

20% rabatt plus fraktfritt på Voluspa, La:Bruket mm

Dagens tips!

Idag stod det VAB på schemat och då passade jag på att klicka hem ett väldoftande ljus som jag har varit sugen på så länge.

0000227_300

Saijo Persimmon

AgnesAmelia har nämligen 20% rabatt och fraktfritt tom den 31/1-2014! Passa på att fylla förrådet med väldoftade ljus, härliga produkter från La.Bruket eller annat smått och gott!

Ange koden januarilyx vid kassan så dras rabatten.

Nu ska jag registrera mina första försäljningar av den nya fina kollektionen från Me&I. Ni har väl spanat in alla nya fina nyheter?


0

Kari Traa

Nu är den här! Min beställning av tidningen iFORM.  Nu väntar jag bara på de snygga kläderna, sedan har jag absolut inga ursäkter för att boka in ett spinningpasset.  Jag har hört så otroligt mycket bra om Kari Traas kläder så det ska bli ett sant nöje att prova dem. Priset är för allt nedan är ju pinsamt billigt.

erb2

Erbjudandet hittar du är här.


0

Premiär

Nu har jag landat lite och känner mig något lugnare. Förra veckan var så otroligt intensiv på många olika sätt så i lördags tog vi en ordentlig familjemysdag. Jag avbokade allt och spenderade dagens tillsammans med familj istället. Det behövdes. Det blev bla gofika i form av minisemlor. Stort minus till alla konditirier som är så dåliga på att ha glutenfria alternativ så vi fick köpa med oss fikat hem så att Adam kunde få havrebollarna som vi hade kvar i frysen.

20140128-080311.jpg

Perfekt storlek!

20140128-080339.jpg

Mums!

På söndagen åkte jag som planerat till Me&i kickoffen och WOW! Vilket härligt gäng vi är, Tänk er själva, 250 galna tjejer/kvinnor som älskar en och samma sak! Stämningen var på topp. Vi fick se hela den nya fina kollektionen och det finns redan många favoritplagg till både mig och barnen som jag måste köpa med detsamma. Susan och Helene, som har skapat kläderna, har gjort ett fantastiskt jobb! Det ska bli så otroligt roligt att komma ut och sälja plaggen nu. Säljstart är imorgon så kika in på hemsidan då och spana in alla nyheter.