Älskade lilla son

Ofrivilligt blogguppehåll. Tiden och orken har inte funnits alls. Förutom allt annat som händer just nu med bl.a. nytt jobb på G så löser sjukdomarna av varandra här hemma. Alla i familjen har drabbats på ett eller annat sätt. Sist ut är min älskade 5-åring som åkt på de j*kla vattkopporna.

 I lördags var det ju nämligen en stor dag och mycket efterlängtad dag. Min lilla "bebis" fyllde äntligen 5 år. Kalaset med familjen blev inte riktigt som planerat eftersom att Andreas blev sjuk kvällen innan men  alla vågade komma trots allt och kunde vara med och fira vår 5-åring. Andreas skulle även han bli firad han med men han spenderade dagen uppe i sängen.

Meny för dagen: Fika med flaggtårta och kakor.

Middag: Hemmagjorda hamburgare med smaskiga tillbehör.

Stressigt att hinna med allt med det blev riktigt kyckat ändå med tanke på att jag fick så mycket hjälp från alla runtomkring.

page

Det viktiga var ändå att Alvin blev nöjd och det blev han verkligen. Han fick MASSOR av fina presenter. Temat var klockrent, alla presenter var sportrelaterade. Allt från basketkorg till Zlatan påslakan.

Tack kära familj för att ni kom och fira vår fina 5- åring!


2

Mysvrån design

Dagens tips!

För ett tag sedan var vi på dop. En söt liten flicka skulle döpas. I den mån jag hinner försöker jag alltid ge lite mer personliga doppresenter. Det är ju så tråkigt med dubbletter...

För en tid sedan fick jag nys om en webbshop som heter Mysvrån Design.  Jag fastnade direkt för kronan men ville ändra färgerna och göra den lite mer personlig. Jag kontakta Annelie och hon förstod precis vad jag menade och kunde hjälpa mig med mina önskemål. Jag blev verkligen supernöjd med resultatet. Annelie är grym. Så letar du efter en personlig gåva att ge bort rekommenderar jag vekligen att kontakat Annelie.

20140316-201152.jpg

 

3

Våffeldagen

140325 029

140325 031

Dagens mellis blev såklart våfflor.

Sista tisdagen i mars doftar det alltid lite extra gott i husen. Våffeldagen är här och jag tycker att denna dag uppmärksammas allt mer, eller så är det helt enkelt för att jag själv älskar våfflor och alltid har stenkoll på denna dag. Mer troligt faktiskt:)

 Nuförtiden har vi ju bara ett glutenfritt våffeljärn så vi gör endast glutenfria våfflor här hemma och jag måste erkänna att jag inte tycker att de är lika goda. Det recept som vi tycker är bäst hittills är nog detta men vi håller fortfarande på att prova oss fram för att hitta vår favorit.

Sjukstugan fortsätter här hemma, när jag väl var på benen igen så blev Adam liggandes så idag är det VAB som gäller...


2

Leila´s general store

Ni har väl inte missat att Leila´s general store har öppnat i Mood Gallerian här i Stockholm. Jag svängde förbi där dagarna efter premiären och blev kär. Herregud så mycket fint!

140225 002

Det fanns alltifrån inredning till kastruller,sugrör,kalasprylar mm. Jag kunde inte låta bli att komma ut ur butiken utan en liten påse..

140225 004

Till helgen blir det kalasdax hemma hos oss så jag ska nog smita förbi butiken igen och införskaffa lite mer detajer:) Vårt tema för dagen passar faktiskt riktigt bra med många av sakerna som fanns i den finfina butiken.


5

Ett litet paket...

Älskar att öpnna upp brevlådan och hitta små paket. Förra veckan var det en sådan dag.

Allt förpackat i en finfin box. Älskar fina små påsar och lådor, har många hemma redan men vill ha mer! Därför blev jag extra glad för denna prickiga låda, supersöt.

140315 006

I den fina lådan låg det två produkter från Basiderm: Oil Control foam wash och Oil control moisturizer. Produkterna har utvecklas av dermatologer och de rengör ,återfuktar, skyddar. Allt för att bibehålla hudens naturliga balans och förhindra fet hy och akne.

Tack Reddville och Basiderm för mitt fina paket med ett bra innehåll som jag ser framemot att testa.


4