Loppi blogbag tema sommar!

I Söndsgs hämtade jag ut min LoppiBlogbag med tema sommar. Den bästa blogbagen hittills enligt mig!

20140530-062853-23333291.jpg

Innehåll:

- Brun-utan-sol mousse från Apoliva.

- Shower Gel från Neutral

- LSHP Mealbar från Naturdiet

- Familjeäventyret Walking with dinosaurs på DVD från Fox Paramount Pictures.

- Sheer Botanical lipstick från Yves Rocher

- Vitamingodis från Yves Rocher

- X-travital kvinna

- Ingefära mot åksjuka från Acrilex

- Perfekt socka från Ullmax

- Vattenflaska i plast från Ullmax

Jag har redan hunnit testa strumporna från Ullmax. Jag hade de när jag sprang Vårruset och de var verkligen supersköna. Förutom att de är hur mjuka som helst med tanke på frottéförstärkningen i sulan så ska de även vara doftfria:) Svårt för mig att avgöra på vårruset men materialet bambu, som sockan består av, tar inte åt sig doft och transporterar bort fukt.

En annan favorit från innehållet är shower gelen från Neutral som är helt fri från parabener, färgämnen,parfym och andra tillsatsämnen. Perfekt att använda till både mig och Alvin.

Sist men inte minst så ser jag framemot att prova brun-utan-sol moussen från Apoliva. Har hittills bara luktat på den men jag tror att den kommer att göra underverk med mina kritvita ben. Den ska dessutom gå in i huden väldigt snabbt och gradvis bygga upp en gyllene och naturlig solbrun färg. Låter ju kanon.


1

20% rabatt!

Dagens tips!

20140529-203202-73922552.jpg

Nelly har just nu 20% på ALLT vid köp över 1000kr och 15% på allt vid köp över 500kr! Förutom att Nelly har massor av snygga plagg i olika prisklasser så har de också märkena Odd Molly, By Malene Birger, Converse, Voluspa och Michael Kors!

Här kommer några av mina favoriter!

20140529-210320-75800913.jpg

20140529-210335-75815327.jpg

Erbjudandet gäller tom 31/5 så skynda att fynda!

   

0

Nuär det klippt!

Vårruset i tisdag gick bättre än förväntat. Jag är riktigt nöjd. Det blev t.o.m personligt rekord för min del. Jag sprang på 30:12 och med tanke på att jag gick första biten eftersom det var så sjukt mycket folk så är det den bästa tiden jag gjort.  Det trodde jag aldrig med tanke på den obefintliga träningen under våren. Jag körde på mottot: Vill=kan och det hjälpte mig verkligen.

Igår blev det en spontanare till frisören. Jag hade sagt att jag skulle klippa topparna men under schamponeringen fick jag ett infall att klippa mig kort igen. Frisören blev väldigt osäker och frågade mig flera gånger: Är du verkligen säker på det??

Jag har ju haft kort tidigare och vet att jag trivdes i det så jag körde på och efteråt blev frisören positivt överraskad, hon erkände att hon var tveksam innan men både hon och jag blev väldigt nöjda med resultatet.

140529 101

Skönt med sommarkort!


1

Mateus meets Face Stockholm

Jag hade äran att få gå på Mateus pressvisning för hösten 2014. Hela showroomet var så otroligt vackert och VITT! De hade valt att bara visa upp deras vita ( och någon ljusbeige) produkter. Så snyggt!

20140520-203554.jpg

Jag blev helt galet förväntansfull inför deras kommande nyhetssläpp. Till hösten kommer nämligen Mateus och Face Stockholm samarbeta och göra ett doftljus. Älskar redan deras fina skålar så ett härligt doftljus i det kommer bli en underbar bra kombo.


1

Grattis på mors dag!

Grattis på morsdag älskade mamma!

mamma

Jag är så tacksam och glad för att jag har en sådan fin mamma! Hon ställer alltid upp för oss och har ett hjärta av guld.

Med tanke på att de var här på inredningspartyt igår så passade vi på att uppvakta de på deras dag en dag i förväg.

Själv blev jag blev uppvaktad ( trots att Andreas är bortrest) av mina fina små söner. Alvin smög upp vid sängkanten med ett litet paket i morse, så sött! Jag är så otroligt stolt över att få vara just deras mamma.!


0