Halloweenpyssel

Glad halloween, eller vad säger man egentligen? Igår började vi pyssla och plocka fram förra årets pyssel så nu är vi redo att fira in denna högtid. Alvin står laddad som Drakula och väntar ivrig på att kompisarna ska komma hem så att de kan gå ut och spöka:)

131027-285

131027-291

Vi har dessutom varit lediga denna fredag och hunnit med en hel del. Oddsen för att jag somnar i soffan till Idol ikväll är väldigt låga...


0

H&M; All for children

Nu har H&M släpp sin årliga kollektion som heter All for Children. Hittills har H&M hjälpt över  1 047 000 barn i Indien och Bangladesh. I år kommer 25% av denna kollektion stödja UNICEFs arbete med att hjälpa de mest utsatta barnen till en bättre framtid genom utbildning.

Jag gillar när företagen bidrar till lite välgörenhet. Stort plus för att de hjälper barnen i de länder där se själva har fabriker. Kollektionen tilltalade dock inte mig. Det fanns en del söta plagg till flickor men till killar tyckte jag att det var mest udda plagg. Den enda tröjan som jag fastnade för och kan tänka mig att köpa till killarna var denna. Den var ju faktiskt riktigt cool.

tröja

Fladdermuströja 149kr

 

0

Bra Val-Åhléns

Ni har väl inte missat Åhléns nya serie Bra val?

Man kan göra många fler hållbara val än man tror. Nu har Bra val-sortiment växt sig så brett att man kan välja hållbart till alla rum. Jag älskar idén med  varor som tar extra hänsyn till människor och miljö. Nedan är bilder från lägenheten som Åhléns har inrett med just dessa produkter.

å1 å2 å3 å4 å5

Så himla snyggt och enkelt. Tidigare pågick det dessutom en kampanj där man kunde ansöka om att få bo i lägenheten en natt men det blev fullbokat på en gång. Jag förstår varför:)

 

2

20% på Stadium!

Dagens tips!

stadium

Stadium har 20% på ALLT för medlemar, även på nedsatta varor. Gäller både i butik och på webben. Passa på att fylla upp förrådet med jackor,vantar, underställ eller varma kängor.  Snart kommer (eller borde komma iallafall) kylan och då vill man ju vara förberedd.

jacka

Fleecejackorna som redan är nedsatta till 99kr kostar nu endast 80kr. Som hittat!

Jag skulle dessutom behöva ett par nya gympaskor och nu kostar dessa snyggingar endast 480kr efter alla rabatter. Riktigt bra ju!

202840_106

Handlar man på nätet kan man dessutom få skorna skickade till närmsta butik, så slipper man fraktkostnader. Det gillar jag skarpt.


0

Chans att fynda!

IMG_1245-1.PNG

Jag älskar att fynda och jag upptäckte precis att det pågår en riktigt bra kampanj just nu.

Erbjudandet finns här och gäller bara idag så skynda att fynda...


0