Hockeyskolan

Och så var det äntligen dags! Idag var det premiär för hockeyskolan. Det var en spänd och förväntansfull Alvin som åkte mot ishallen imorse. Med resten av familjen som stöd på läkaren kämpade han på isen. Utvecklingen under denna timme var enorm. Från att ha varit ganska osäker på isen så blev han riktigt självsäker och trygg.

Alvin skridsskoskola

Det ser ut som att jag kommer bli den där Hockeymamman som spenderar X antal timmar i en ishall, vilket kanske inte var min dröm men glädjen att se Alvin övervinner allt. Klart pojken ska få spela hockey;)

 

One thought on “Hockeyskolan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>