Krämig ajvarkyckling och rabattkod på mat

Nu är vi tillbaka i vardagen på allvar igen och så även när det gäller vardagsmaten. Planera, handla och laga. Jag tycker egentligen att allt det är ganska roligt men ibland finns det helt enkelt inte så mycket tid eller energi. Jag tycker därför att alla hjälpmedel för att underlätta i vardagen är väldigt tacksamma. Som att få maten hemlevererad. Det är guld värt. På CupoNation hittade jag såklart lite rabattkoder som jag kunde utnyttja så ikväll är det är det dags att handla lite. Jag funderar på att prova från Mat.se. Kul att prova något nytt. Jag gillar verkligen hela konceptet med att handla mat på nätet. Att sitta hemma i lugn och ro när kidsen har somnat och klicka hem maten. Att dessutom få den leverera direkt till dörren dagen efter utan att det kostar extra, ibland är det faktiskt billigare. Dels pga bra erbjudanden men även för att jag bara köper det jag behöver och inte för att det såg lockande ut i butik.

Det fanns även en hel del intressanta recept på Mat.se som jag blev sugen på men vill även passa på att tipsa om en väldigt god kycklingrätt som vi åt nyligen. Jag serverade kycklingen tillsammans med ris men jag är säker på att den passar lika bra till pasta, ungrostade grönsaker eller något annat gott.

IMG_2912.JPG

IMG_2910.JPG

Krämig ajvarkyckling

4 kycklingfilé
salt & peppar
1-2 dl ajvar relish
2 dl creme fraiche
1/2 dl matlagningsgrädde
1-2 klyftor vitlök
en gnutta soja
1 msk honung
1 dl riven ost( jag använde mig av Västerbotten)

Sätt ugnen på 225 grader. Strimla och stek kycklingfilen så att den får lite fin färg. Krydda med salt och peppar. Blanda ihop alla övriga ingredienser (förutom osten). Häll ner kycklingen i en ugnsfast form och täck kycklingen med ajvarblandningen. Stö över riven ost ovanpå och gratinera sedan ca 15-20 min. Servera med en god sallad och ris.

One thought on “Krämig ajvarkyckling och rabattkod på mat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>