Snön faller och grönt till våren

Snön faller och ligger vit på marken. Underbart! Det blir så ljust och fint på en gång. Hoppas, hoppas att den får ligga kvar så barnen får njuta av den lite längre denna gång. Hinna busa i snön, rulla ihop en sne men söt snögubbe, göra snöänglar, åka snowracer och allt annat skoj man kan göra med lite snö.

Hus&hemHus&hem

Raka motsatsen till all snö är alla nya nummer av inredningsmagasinen. Härliga pastellfärger, blå toner och som i detta fall på Hus&Hem tidningen: grönt! I vår ska det definitivt få flytta in lite grönt hemma, dels lite nya växter men även en del inredning. Har alltid varit svag för grönt.

Grönt är skönt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>