Hemtex Edited By Plaza Interiör

idag började min dagen inte alls bra. Jag halkade väldigt illa på väg till jobbet, Det svartnade för ögonen, jag tappade andan och en brännande känsla i ryggen var allt jag kände. Det kanske låter löjligt men i några få sekunder blev jag faktiskt riktigt rädd. Kände mig så hjälplös och ynklig men kom upp på fötter ganska snabbt och tog mig innanför dörren. Sedan dess har jag legat däckad i soffan med värktabletter. Kroppen värker men det går åt rätt håll känns det som.

Jag fick mig faktiskt en riktig tankeställare: tänk vad fort det kan gå. Ett litet olyckligt fall kan ju verkligen förändra ens liv fullständigt. Tänker även på alla som går runt med ständig värk, fy tusan vad jag lider med dem! Nu hade jag tur men jag tänker på alla som inte hade turen på sin sida, fy tusan! Va rädda om varandra och ta vara på varje dag. Livet är för kort för att lägga ner tid och energi på onödiga skitsaker som bara tar energi men inte ger något tillbaka.

Plaza interiör

Plaza interiörJag har inte bara legat i soffan och tänkt utan även läst det nya numret av Plaza Interiör. Jag gillar verkligen resultatet av samarbetet mellan Hemtex och Plaza Interiör: Hemtex edited by Plaza Interör. Släpps i butik och webbshop v.6.

Hemtex Edited By Plaza InteriörHemtex Edited By Plaza Interiör

Styling: Elin Hermansson Foto: Malin Cropper

One thought on “Hemtex Edited By Plaza Interiör

  1. Camilla

    Otäckt :( Hoppas du inte har ont från fallet idag. Men ja, är lätt man får något bestående av ett fall. En närstående till mig föll en vinterdag och 15 år senare har personen fortfarande problem och jobbar bara deltid :/

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>