Snön faller och frukostlyx

Idag fick vi verkligen en perfekt start på helgen här hemma. Sovmorgon och en härligt frukost med bland annat nypressad apelsinjuice och nygräddade croissants. Doften som spreds i huset när croissantsen gräddades var ljuvlig!

frukost

frukost

frukost

Utanför fönstret faller snön fjäderlätt från himlen. Otroligt vackert att se på men vi fick oss en liten chock när vi väl skulle skotta. Den fina vita snön kändes som en stor betongsörja! Att skotta med min onda rygg var nästintill omöjligt. Tur att jag hade mina små hjältar som gjorde sitt yttersta för att hjälpa till. Resultatet blev kanske inte det bästa men vi kom ut med bilen i alla fall.

Nu laddar vi inför lite kalasfirande. Adam är bjuden på kalas och ser framemot att få ge iväg presenten som omsorgsfullt valt ut alldeles själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>