Snöbus och en resa för livet

Vaknade upp med två svullna ögon denna måndagsmorgon. Dels för att jag är rätt sliten från helgen men främst tror jag att det beror på alla tårar igårkväll. Samtidigt som jag skulle blogga om min “jobbiga” gårdag började jag titta på En resa för livet på TV4play. Mitt gnäll om den härliga men ack så påfrestande syskonkärleken kändes plötsligt så otroligt löjlig. Jag är så bortskämd med att killarna oftast är så otroligt snälla och mysiga mot varandra men igår förvandlades de till två bråkiga tonåringar som inte gjorde något annat än att reta varandra. MEN de har iallafall varandra och MÅR bra. De får känna sig älskade, får mat på bordet och har en livsgnista i ögonen. Det var allt annat än vad alla gatubarnen i Bangladesh hade. Så fruktansvärt att se. Jag kände mig som lilleskutt när jag satt i soffan och tårarna fullkomligt sprutade. Livet är så hårt och orättvist. Stor eloge till all personal på SOS Barnbyar som gör ett fantastiskt arbete och försöker hjälpa alla dessa barn att få hopp om livet. Här kan man läsa mer om deras arbete och hur man gör för att stödja deras arbete

snö1 snö2 snö3

Mitt i allt bråk och tjafs slängde vi på oss ytterkläderna och busade i sön. Både roligt och uppskattat, ibland måste man helt enkelt bara bryta mönster och denna gång hjälpte det verkligen❤️

 

7 thoughts on “Snöbus och en resa för livet

 1. Petra

  Har inte sett detta men fy blir bara tårögd av det du skriver .mina tjejer är oftast glada o leker tillsammans men det blir ju en del syskonbråk här med och även om det är tjejer så kan de sparka varandra o slåss

  Reply
 2. Camilla

  Det är så många barn runt om i världen som far illa av olika anledningar. Ibland måste jag nästan ‘stänga av’ för att inte bryta ihop av deras elände. Önskar jag kunde adoptera dem alla! Men det går ju inte. Däremot har jag börjat skänka pengar och jag hoppas de kommer fram till någon hjälp.

  Reply
 3. Jessica W Sandberg

  Hej Kristin!
  Åh, vad fint skrivet både om programmet och vårt arbete. Tack för att du tittar, men också stort tack för att du sprider varma ord om SOS Barnbyar i din blogg. Det betyder otroligt mycket!

  Glada och varma hälsningar,
  Jessica W Sandberg
  PR-ansvarig SOS Barnbyar

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>