Bra start på dagen

Fredag och jag startade den på bästa sätt med en riktigt god smoothie som stod och väntade i kylen. Kidsen är fortfarande sjuka tyvärr men idag är det jobb och tjejmiddag på stan som gäller så jag bytte ut mjukisdressen mot kavajen. Ser framemot en kväll med vin, tapas och massor av tjejsnack!

IMG_3523.JPG IMG_3524.JPG Smoothie

Kokosmjölk (Alpro)
Chiafrön
Mynta
Hallon
Blåbär
Mango

Börja med att blanda kokosmjölken och chiafrönen. Låt stå en stund så att de får svälla. När man gör smoothie är det viktigt att inte ta för mycket chiafrön! Mixa sedan ner alla frukter och till sist myntan. Så otroligt fräscht och gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>