Melodifestivalen 2015 och schlager prosecco

Ikväll är det dags! Melodifestivalen 2015 drar igång med första deltävlingen, jag tycker att det verkar vara många bra tävlande i alla de olika startfälten så det ska bli ett nöje att följa detta spektakel de kommande lördagarna. Ikväll var det egentligen meningen att jag skulle va varit på en efterlängtad tjejmiddag men vi fick skjuta lite på den så det blir mellomys hemma med maken istället. Ska bli mysigt det med. Vi har vi fyllt skafferiet med godsaker och drycken ligger på kylning. Återstår att se om de små sjuklingarna kommer hålla sig vakna men jag hoppas det.

schlager

Favoriten från förra året beställdes även i år igen. Förutom att den är riktigt god så är ju den fina flaskan ett måste en kväll som denna. Finns tyvärr inte att köpa i butik utan man måste beställa den här först.

❤️

3 thoughts on “Melodifestivalen 2015 och schlager prosecco

 1. Camilla

  Satt själv bänkad, tycker det är småkul med melodifestivalen :) Men…det är lite väl utdraget tycker jag med alla delfinaler. Särskilt andra chansen, känns som de vill vattna ur det hela så mycket de bara kan. Men andra gillar det, så… :)

  Reply
 2. Nettan

  Åh den måste jag beställa till kommande mello finaler :-)
  Kände igen ditt namn, undrar om vi kanske sålde Meandi kläder samtidigt? Jag slutade efter SS14

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>