Eco Earth från Eco wallpaper

Surfade i vanligt ordning runt bland bloggar/tidningar/social medier på fredagens bussresa hem och fick se något väldigt bekant på Expressens förstasida. Där såg jag nämligen vår älskade tapet med rubriken Trendspaning: Vårens tapeter.

Trendspaning-tapet

För drygt ett år sedan hade vi äran att få medverka i Allt ihemmet rycker ut. När inredaren Camilla Fürst först visade mig tapeten tyckte jag att den såg lite annorlunda ut men nu älskar jag den. Den känns så levande men ändå lugn.

Allt i hemmet Rycker ut

 Tapeten heter Earth Line ur kollektionen Eco Earth (Eco wallpaper).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>