Loppi blogbag Nystart

Igår fick jag hem ett tungt och trevligt paket från bästa brudarna på Loppi. Det fanns verkligen många bra saker i årets första Loppi blogbag. Ordet nystart passar verkligen in! Nu ser jag framemot att bjuda både min och barnens små kroppar på lite nyttigheter. Riskakorna från Friggs är ju redan en favorit så lite påfyllning i skafferiet passade väldigt bra:)

loppi blogbag

Blutsaft är ett vegetabiliskt järntillkott som innehåller en speciell typ av järn (järnglukonat) som kroppen lätt kan tillgodogöra sig. Ett snabbt och enkelt sätt bättra på sitt järnintag kan vara att dricka Floradix Blutsaft.

Ekomusli är baserad på ekologiskt odlade ursprungsgrödor såsom dinkel, emmer och nakenkorn. Allting odlas i Sörmland och flingorna framställs genom kallvalsning på Warbro Kvarn.

KidsZoo välsmakande multivitamin som ett tillskott under perioder är kosten inte riktigt fungerar. En nalle om dagen ger banrne en bra dos av de vanligaste vitaminerna.

Castus frukstänger är fulla av natyrlig energi och passar perfekt som mellanmålet. Att ha i väskan, på utflykten, under bilturen eller att ätas på väg till träning, passar i alla lägen.

Friggs hälsote Blåbär och Acai är ett rooiboste som är härligt bärigt. Naturligt fritt från koffein och passar därför bra att dricka på kvällen.

Friggs klassiska riskakor kommer nu i helt unika tappning: tunna och krispiga med superfrön och naturens egna smaksättare. En av de mest populära smakerna är Chiafrö och Havssalt.

Friggs nya vitaminbrus ger en väl sammansatt blanding av vitaminer och mineraler, samtlidigt som dryckerna är goda törstsläckare. Den har en exotisk smak av bland annat ananas och papaya.

2 thoughts on “Loppi blogbag Nystart

 1. Eva

  Hej

  jag undrar bara över Blutsaften, jag vill att min dotter ska dricka den då hon är glutenintolerant och har låga järnvärden men är det inte gluten i det??

  Svara gärna direkt till min mail.

  Tack för en finfin blogg som jag nyligt hittat!

  /Eva

  Reply
  1. Kristin Post author

   Hej, precis som du skriver innehåller den gluten. Har mailat dig nu om ett annat tips på glutenfritt kosttillskott för barn. Vad roligt att du gillar bloggen. Kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>