Alla hjärtans dag och rabattkod

Äntligen fredag. Fast det känns inte riktigt som fredag ändå, har ju bara arbetat tre dagar denna vecka pga vabb. Men nu är killarna äntligen helt friska. Nu är det bara jag kvar. Jag har fått en riktigt ihärdig och jobbig förkylning som vägrar ge med sig. Jag vill inte vara sjuk till helgen. Förra helgen blev ju en riktigt slapparhelg hemma i soffan pga att killarna var sjuka så vi hade förhoppningar på att vi skulle kunna hitta på något skoj ute denna helgen. På lördag är det ju dessutom alla hjärtans dag. Vi brukar inte fira på något speciellt sätt men någon liten present kanske det blir till killarna och sen kommer vi nog äta någon godare middag. Exakt vad har jag inte bestämt mig för förutom efterrätten, den är redan bestämd: Saltlakritsglass med hallonrippel. 

Satt och slö surfade på tåget hem igår. Både roligt men farligt. Det finns ju mycket snyggt som jag skulle vilja klicka hem på en gång. En av webbshopparna som jag ofta kikar in på är Modesto.se.

Inte så konstigt kanske med tanke på att de ofta kommer med många snygga nyheter i precis min smak.

(null)

Den som lockar mest är helt klart den helsvarta väskan.

By malene Birger

Har ju redan den ljusa och älskar den, otroligt användbar och sväljer så mycket utan att vara stor och klumpig.

Modesto har även riktigt mycket snygg inredning. Älskar kollaget nedan.

(null)

Just nu har även Modesto Alla hjärtans dag kampanj med 15% rabatt på hela sortimentet!

Ange rabattkoden LOVE15 (erbjudandet gäller till och med den 14 februari)

One thought on “Alla hjärtans dag och rabattkod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>