Bönpasta med torsksås

I veckan bestämde jag mig för att köra igång med Viktväktarna igen. Det är den metoden som jag trivs mest med. Man utesluter ingenting utan äter bara lite bättre helt enkelt. Tack vare Viktväktarnas appe är det så lätt att hitta just rätt mat och bli motiverad. Supersmidigt! Förra gången gick det riktigt bra och jag nådde min målvikt ganska fort. Nu har jag tyvärr gått upp några få kilo sedan dess men mitt nya mål är att jag vill känna mig nöjd med min kropp innan jag fyller 30 år i höst. Förutom nya kostvanor behövs det en hel del träning också först nå mitt mål men jag ska göra mitt bästa. För att kompensera några av de glas mousserande som intogs igår fick jag slita som en djur på dagens spinningpass. Tur att det är jag som kör idag när vi ska bort, för alkohol är verkligen en stor bov när man räknar points….

Måste även passa på att tipsa om Risentas nya bönpasta. Vi provade den i torsdags och herregud så god den var. En ny favorit! Stort plus för att den är glutenfri, för en gång skull kunde jag koka samma pasta till alla i familjen. Killarna märke direkt att det inte var vanlig pasta men de tyckte ändå att det var helt ok.

På menyn stod det egentligen fiskwook med ingefära men jag gjorde om receptet lite och det blev verkligen gott. En ny vardagsfavorit som jag kommer göra fler gånger.

Bönpasta med torsk

Bönpasta med torsksås

Torsk
Risentas bönpasta
2 dl Lätt Creme fraiche
Paprika
Spenat
Broccoli
3 msk lättmjölk
1 msk riven ingefära
Fiskbuljongtärning

Koka pastan. Skär torsken i mindre bitar, stek på svag värme. Dela broccolin i mindre bitar och häll ner i stekpannan. Smula ner en grönsaksbuljong och tillsätt sedan créme fraiche och mjölk. Låt koka upp. Riv ner ingefäran och tillsätt till sist hackad paprika och spenat. Servera med bönpastan.

 Smaklig måltid.

2 thoughts on “Bönpasta med torsksås

  1. petra

    Nja den där pastan vet i tusan:)köpte hem den till familjen och ingen av oss åt tyckte den mest smakade gummiband:)men det såg gott ut på din bild,kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>