Ralph Lauren poncho

Att surfa runt på nätet kan vara väldigt roligt men även lite påfrestande. Det skapar stora vill-ha-begär! Just nu är jag inne i en poncho-period. Perfekta plagget att slänga över vilken enkel tröja som helst. Snyggt och enkelt.

På Boozt grymma rea hittade jag bland annat denna skönhet från Polo Ralph Lauren. Finns i flera olika färger men jag gillade denna gröna lite extra.

(null)

(null)

(null)

Direktlänk till den fina ponchon här.

5 thoughts on “Ralph Lauren poncho

 1. roomofkarma

  Den gröna färgen gör mig så glad. Jag bara toook älskar den färgen. Jag var just inne och försökte hitta den men fann inte den i butiken? Om du hittar länken så får du gärna hjälpa mig.
  Tack på förhand!
  Kram Carola

  Reply
  1. Kristin Post author

   Va men visst är den underbar, vad konstigt att länken inte funkade. Provat att klippa in den här igen: http://m.boozt.com/se/sv/polo-ralph-lauren-women/alexis-3-4-slv-swt_8851263/8851266?navId=5249&brand=326-405&group=listing kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>