DYI till barnrummet

Blev lite fnittrig och glad när jag läste Trendensers  blogg igår. Hon hade nämligen länkat till min lilla blogg gällande mitt inlägg om IKEAS fina serie NIPPRIG. Jag må vara fjantig som tycker att det är skoj men det struntar jag i. Alla länkningar hit till bloggen uppskattas, stora som små. Har ni inte läst Fridas blogg tidigare rekommenderar jag er verkligen att göra det. Hon är riktigt duktig och inspirerande!

Trendenser DYI

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kolla in hennes enkla DYI till barnrummet, en liten vattenfastpenna och en vit kruka är det enda som behövs. Så sött!

4 thoughts on “DYI till barnrummet

 1. roomofkarma

  Klart man blir glad om någon länkar till ens blogg!! Vilken jätte söt kruka jag ser på bilden. Skulle passa i mina flickors rum ♥.
  Jag letar just nu som en toook efter den fina gröna ponchon från RL som du visade här om dagen. Kan verkligen inte hitta den. Jag älskar den gröna färgen på tröjor.

  Kram Carola

  Reply
 2. Suss - Hemma på Sjuan

  Så kul att bli länkad hos en av de “stora” bloggerskorna. Rolig grej att måla lite på krukan. Kram Suss

  Reply
 3. Sanna Preifelt

  Åh vad kul! Det är ju alltid roligt att bli länkad av en större bloggare (eller jag vet iofs inte hur stor din blogg är, så kanske är det inte så, men Trendenser är ju väääldigt stor). Hon länkade faktiskt mig också för ett tag sedan, dock i en negativ kontext då jag skrivit om möbelföretaget Voga. Men jag tror att det var ett PR-trick ;P

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>