Viktväktarna

Dagens tips!

Kanske lite tjatigt denna vecka men jag trivs så himla bra med ViktVäktarna! Det känns så sunt och naturligt. Jag lär mig vad som är bra för mig och min kropp. Små hjälpmedel och verktyg som jag kan applicera lätt i vardagen. Appen är verkligen min stora hjälp. Står jag på Ica och ska köpa lite lunch så kan jag enkelt se vilket alternativ som är bäst( ur ett ProPoints-perspektiv). På appen finns det även tillgång till recept och annan inspiration. Jag har valt online-medlemskap så jag behöver inte gå på några möten utan sköter allting själv, vilket passar mig utmärkt. Använder jag mig av datorn kan jag även hänga på forumet och på så sätt få massor inspiration från andra medlemmar men så långt har jag inte kommit ännu:)

vv

Just nu är det kampanj på 3- månaders medlemskap. Totalt kostar det medlemskapet jag använder mig av endast 335kr. Dvs knappt 100kr/månad, mycket väl investerade pengar måste jag säga med tanke på att det bara ( anser jag iallafall) finns fördelar med att gå med.

Läs mer eller teckna medlemskap här, erbjudandet gäller dock endast tom 2/3 2015 så passa på nu.

2 thoughts on “Viktväktarna

  1. På Selmas gata

    Läste ikapp nu, och jag har också blivit länkad en gång av Trendenser så jag vet hur det känns!:) Härligt! Mindre härligt att du ramlade, fasen vad ont det gör att skrapa sig:-( Hoppas det är bättre? Viktväktarna har jag också kämpat med, och funderar på att börja igen. Bara såå svårt att avstå allt gott jag vräker i mig o inte mår bra av, så dumt! Här har vi också läst många Halvan-böcker, och även sett filmerna:)
    Sov gott du fina!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>