Härlig helg

Denna helg går till historien som en riktigt härlig sådan. Familjehäng i massor, träning för stora som små, biobesök, promenader,  plus tjejmiddag i goda vänner sällskap. Nu har jag verkligen laddat må-bra-kontot ordentligt.

sköna hem

Nu är det dags att ta vara på det sista av denna söndag också, som dessutom är den första dagen i mars månad. Herregud vad fort det går?! Februari, som brukar vara en ganska trist månad bara rusade förbi och nu i mars är det fulltecknat i kalender så den lär rusa förbi den lika så. Nu gäller det faktiskt att stanna upp och njuta lite också.

2 thoughts on “Härlig helg

  1. Småstadsfrun

    Skönt med en sådan helg som man känner sig laddad och mår bra i kroppen efter. Jag är också glad att februari äntligen är över, nu ska vi bara igenom mars också sen är det grönt och ljust igen! Ser fram emot det!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>