Ljuset Och nya tider

Snacka om kontraster. Igår var det en helt fantastisk vårdag och solen strålade som aldrig förr. Idag vräker regnet ner här i Stockholm. Jag föredrar helt klart gårdagens väder.

Ljuset

Nu är det dags att kicka igång denna fredag. En fredag som även innebär sista dagen på min nuvarande arbetsplats. För första gången någonsin får jag nu gångavstånd till arbetet. Det har aldrig hänt tidigare. Jag har alltid pendlat, ända sen jag började gymnasiet. Men just nu i livet vill jag prioritera annat. Nu får jag ca 8 timmar/vecka över till familj/träning/sömn❤️Ovärdelig och efterlängtad tid som jag ser framemot så otroligt mycket❤️ Trots att det tar emot lite eftersom att jag verkligen trivs där jag är nu men tror att det kommer bli på nya också.

5 thoughts on “Ljuset Och nya tider

 1. lisette

  Har lite av samma feeling här. Underbart väder igår, lite vår och idag kändes det som att hösten var på besök. Synd.

  Reply
 2. Camilla

  Spännande med nytt jobb! Lycka till nu då imorgon :) Skönt med gångavstånd till jobbet! Tycker själv att restid till/från arbetet är riktigt bortslösad tid, så det vägde in när vi bestämde oss för att flytta från Sthlm. Idag tar det ca 25 min till jobbet med buss, i Sthlm 60 min, wihoo!

  Reply
 3. Helen

  Fint:)) lycka till med jobbet!! vi ska till S-holm i helgen, kan du tipsa om några inredningsbutiker?? Tack!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>