Bryggartäppan på söder

Sitter lite på helspänn, imorgon är det som sagt dags för nya utmaningar. Magkänslan känns riktigt bra.

Helgen har också varit riktigt bra, I lördags besökte vi bla den superfina parken Bryggartäppan på söder. Jag rekommenderar verkligen alla småbarnsföräldrar här i Stockholm ett besök till denna park. För våra “lantisbarn” blev själva resan med både tåg och tunnelbana nästintill lika häftig som lekparken. Kvällen avslutades sedan med mellomys( som förövrigt var riktigt seg och tråkig) med hela gänget som varit på utflykt.

Bryggartäppan

Bryggartäppan

Idag har det också varit en riktigt mysig dag, mycket tack vare att min kära mor har varit över på besök. Å vädret sen da?! Vilket underbart väder! Flödet på de social medierna har svämmat över av soldyrkande vänner. Tänk vad lite sol och värme kan göra för humöret. Underbart!

 

2 thoughts on “Bryggartäppan på söder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>