Sälen 2015

Hem ljuva hem. Nu är vi återigen hemma i huset efter en helt fantastisk vecka i fjällen. Tillsammans med mina kära föräldrar spenderade jag och min lilla familj en efterlängtad skidsemester i “vår” fjällstuga i Tandådalen. Jag hade själv förmånen att spendera en vecka uppe i fjällen varje år som barn. Det glädjer mig därför mig lite extra att vi kan erbjuda våra barn det med. Luften, miljön, skidåkningen, maten, alla timmar med sällskapsspelen, de rosiga kinderna efter en dag ute och att lufsa omkring i underställ hela kvällarna är guld värt!

Denna vecka kommer jag verkligen minnas med ett stort leende. Alla framsteg som båda killarna jag gjort är fantastiska. Som Adam, vår envisa lilla kille som: kan själv! Han började hänga som en trasa mellan ben och stavar( rätt så slitsamt för rygg och ben vill jag lova) men slutade med att stå bredvid oss och bara hålla lite lätt i staven. Även Alvin imponerade stort, han klarar sig helt själv och är en riktig tuffig i backarna. Det dröjer inte länge innan jag blir omkörd av honom nu…

Sälen

Sälen valle

SälenSälen valle

Sälen grilla

Sälen

Nu är det dags att ladda om inför verkligenheten med jobb och förskola. En viss liten kille som fyller sex år på söndag vill att denna vecka ska gå väääääldigt fort;) 

5 thoughts on “Sälen 2015

 1. dianasdrömmar

  Mysigt med fjällvecka :) har följt dig på insta och ser ut som ni har haft en fantastisk vecka kram Diana

  Reply
 2. Anna - Vitt eller svart

  Det ser så härligt ut!
  Vi har ju ynnesten att bo i fjällen men det är skillnad på hur man maxar tiden när man ahr en semestervecka på det viset. :)

  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>