Sponsrad Video: Ludd by Bylund

Min minsta lilla son är inte mycket för förändringar. Hittar han något han gillar kör han stenhårt på det. Det spelar ingen roll vad det handlar om, alltifrån frukostbröd, filmer eller leksaker. Varför ändra på något bra?!

Jag däremot är tvärtom, i alla fall ganska så ofta. Jag skulle aldrig klara av att äta samma sak till middag varje vecka, eller springa samma sträcka när jag tränar. Jag tröttar lätt. Ett annat exempel är reklam. Jag blir tokig på alla reklamfilmer som liknar varandra. Jag blev därför lite glad när jag såg att ÖoB har tänkt till. De släpper nu nya reklamfilmer med kända komiker i huvudrollerna.

Först ut är filmen ”ludd by Bylund” där komikern Jan Bylund sparar pengar genom att tillverka egna kläder av ludd från tvättmaskinen.

Det finns ju helt klart andra sätt att spara pengar på än att samla tvättludd men tanken var ju god:)

Detta är ett sponsrat inlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>