Lite då och då har jag ju sponsrade inlägg här på bloggen. Trots att min blogg är en ren hobbyverksamhet så vill jag gärna inte gå back på den( kostar ju att ha eget domän samt tiden som jag lägger ner), därför kan det förekomma sponsrade inlägg ibland. Jag tycker att det är skönt att vara ”egen” och kunna styra över reklamen som visar här på bloggen.

Som exempelvis denna reklamfilm med Peter Forsberg som berättar om sin stora idol Mattias- 7år. En liten kille som har kämpat mot leukemi i över två år och därmed fått uppleva många saker som någon aldrig skulle behöva utsättas för, framförallt inte ett barn. Det finns få saker som berör mer än när man ser sjuka barn. Jag vill därför uppmana alla mina läsare att bli barnsupporter!

Alla barn som kämpar mot cancer är riktiga hjältar. Som Barnsupporter kan du varje månad vara med och stödja forskningen, så att fler barn överlever.

Detta är ett sponsrat inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *