Nu är det dags att fira gårdagens besöksrekord här på bloggen ( tack för det våffeldagen).

Jag har fått äran att tävla ut ett par valfria skor från Mohedas breda och fina utbud! Jag har själv ett par svarta Betty och jag kan garantera att de är riktigt sköna!

 mohedatävling

Tävlingsreglerna är enkla.

För att tävla via bloggen:

- Följ @mohedaclogs på instagram

- Motivera i detta inlägg varför just du skulle vilja vinna och ange gärna vilket par skor du skulle välja.

För att tävla via instagram:

- Följ @mohedaclogs på instagram

- Dela tävlingsbilden som finns på @onlyfemale.se och motivera varför just du skulle vinna. Glöm inte hashtagen #onlyfemalstävlingmedmoheda

Självklart blir jag väldigt glad om ni delar med er av denna tävling!

Tävlingen pågår tom den 5/4-2015 och vinnaren kommer att meddelas här på bloggen dagen efter.

Stort lycka till!

22 kommentarer till “Tävling- vinn ett par valfria skor

 1. Hej
  Jag gillar på IG, Christinecarlstrom.

  Jag har önskat mig ett par Betty Cognac så länge jag kan minnas. Nä kanske inte riktigt men från den dag jag såg dem första gången blev jag störtkär och har önskat mig dem, ca 4 år tror jag.
  Jag har haft ständiga fotproblem och vintern 2013-2014 gjorde jag min sista fotoperation. Nu är fötterna bra och jag kan äntligen få ha de skor som jag så länge önskat mig. Därför hoppas jag att äntligen få ett par i min ägo =)

 2. Första vår och sommar på nästan 14 år,då jag inte jobbar och hela tiden går i sandaler.Är sjukskriven och väntar på operation,så för en gångs skull vore det fräckt om jag fick ha snygga SAVANNAH Nubuk Black, sandalen med hög klack på mina fötter.Tänk vad jag skulle chocka vänner och bekanta,då dom vanligtvis bara ser mej i slitna sandaler,utan komma i snygg sandal från Moheda-Vilken Dröm!

 3. Följer med @mariakarlssonn

  Under sommaren springer man ut och in hela tiden och knytskor är inte optimalt. Barfota funkar inte alltid heller då det är en gallertrappa till vardagsingången och en lång grusgång som man måste ta sig förbi innan man kommer till det sköna gräset. Att enkelt kunna hoppa i ett par snygga träskor och snabbt kunna ta sig ut hade varit perfekt. Ett par vita med snyggt blommigt mönster skulle kännas extra somrigt och så mkt mer bekvämt än pappas superstora som jag för tillfället lånar i smyg :)

  Denna modell hade varit perfekt!
  http://mohedatoffeln.com/dam/linnea/

 4. Perfekta skorna att ha på sommaren. Snygga, en ändå kan då traska runt i dem länge utan att få ont. OM jag har turen att vinna skulle jag vilja ha: http://mohedatoffeln.com/traskor-sandaler/nyhet-savannah-nubuk-galet/

  föjer som mythulin på instagram .

  Kram

 5. Moheda Pull up Black strl 38. Har jag dessa skor så behöver jag inga fler. Mohedas skor är så ofantligt mjuka och härliga att jag kommer att bosätta mig i dem så fort det blir värme!
  gillar på instagram - joi1977

 6. Gillar på Instagram, Tjaniso.

  Ett par Monaco Brown i strlk 38 skulle passa på mina gravidfötter i sommar. Så blir dom svala och jag blir snygg och chic och slipper gå bara i tråkiga lågskor.

 7. Ett par Betty i cognac skulle pryda mina fötter perfekt! Har precis lärt mig uppskatta mina stooora fötter som jag alltid skämts för, nu ska här shoppas skor. Tyvärr räcker CSN inte långt för mig som student så jag håller tummarna! Följer på insta @zarabirath.

  Tack för en fin blogg

 8. Jag är självklart med.

  Gillar skarpt dessa Moheda träskor och har länge önskat mig ett par. Kul att det finns så snygga skor även till mina små fötter.
  Mina favoriter är KLARA Black i str 35: http://mohedatoffeln.com/traskor-sandaler/klara-black/
  Tyvärr är jag arbetslös och har inte råd att unna mig så pass dyra skor.

  Följer Moheda på insta: fridabergner
  MVH/Frida B

 9. Åh, nu blev jag kär! Inte för att det är påsk snart, utan för att jag alltid har ÄLSKAT gult :) Den här nya färgen är ju helt fantastisk. passar till allt. och tänk så läckra till jeansshorts. Jag ska till Italien i sommar och skulle gilla extra mycket att få glänsa i ett par riktigt svenska träskor!

  Jag har delat tävlingen på Facebook: https://www.facebook.com/Paola.C.Allegrini/posts/609047399229344?pnref=story

 10. Jag vill jättegärna vara med! Jag studerar, och är ensamstående med mina barn, så ekonomin är verkligen stram, och det är sällan att man har råd att unna sig något extra! Om jag hade turen med mig skulle jag vilja ha dessa super fina skor; http://mohedatoffeln.com/alla-kategorier/betty-cognac/
  Foljer via Instagram 😉

 11. Hej!
  Är gärna med.

  http://mohedatoffeln.com/traskor-sandaler/petra-brandy/ Dessa träskor skulle passa så bra till allt
  jag har. Helt perfekt med öppen tå så jag slipper få ont i tårna. Jag skulle med stolthet och glädje
  bära dem i sommar.

  Delar tävlingen på Facebook
  https://www.facebook.com/julianna.fredriksson1

  Mvh Julianna
  [email protected]

 12. Under min graviditet med lillan fick jag större fötter och därför har jag nu nästan inga skor som passar längre. Nu drömmer jag om ett par vackra skor som passar till sommarens klänningar och som jag kan känna mig fin i. MONACO Black vore perfekt! De har lagom hög klack och nitarna tilltalar mig som är en rocktjej innerst inne!

  Nu håller jag tummarna att jag får bli en Moheda-tjej!

  Har gillat på instagram: camillaigj

 13. Hej hej,

  Följer på Insta med användarid Mizzyz78
  och jag skulle vilja vinna BETTY Flex Pull Up Black för de är inte bara otroligt snygga utan även väldigt bekväma, jag har haft turen att få prova ett par 😉 Nu till sommaren skulle det vara skönt med ett par sommarskor som inte bara är snygga utan just även bekväma och som passar till allt man bär och detta är just ett par sådana skor så jag håller tummarna för fullt!

  Önskar dig samtidigt en härlig vecka och påsk om vi inte höres 😀
  Hälsningar Frida

 14. Gillar på Insta sedan tidigare (evae).
  Och varför vill jag då vinna ett par JENNIFER Brandy? Om man tittar på dem, säger det allt. De är läckra, fotriktiga, passar till allt och är snygga, snyggare och snyggast! :)
  // Eva E

 15. Jag följer självklart på Instagram (aneritrea)

  ÅH, jag önskar mig SALLY Leopard stl 38! Grymt läckra!!!!! Älskar allt med leopardmönster och gillar verkligen kombinationen träskor (genuint) och leopardmönster (vågat)! Förra sommaren så gick två av mna favoritsommarskor som jag haft i många år sönder. Det ena paret släppte sulan på och på det andra så stack till sist tårna ut (det var inte en sådan modell att de skulle göra det….) och jag behöver verkligen ett nytt par favoritsommarskor till den här sommaren. Ni ska veta att jag sliter dem med hälsan och kommer ha dem alltid! Har dessutom ett par stora tillställningar att se fram emot i sommar….(kan inte precisera mer än så eftersom det inte är officiellt ännu!), så dessa snyggingar skulle vara helt fantastiskt att få dansa loss med!
  Glad påsk!

 16. Ett par Emma brandy skulle jag så gärna vilja ha. Har länge suktat efter ett par mohedatofflor men pga att plånboken ekar så kan jag tyvärr inte prioritera det. Hoppas på turen.

  Här delar jag https://www.facebook.com/annab.lundqvist/posts/1810664212492293

 17. Pingback: Vinn ett par valfria skor |

 18. Skulle heltklart välja ett par rosa Betty. Det är liksom min färg. Jag skulle gärna vinna eftersom jag nu är studerande så är det inte ofta jag kan unna mig något. Så lite lyx och flärd i min vardag och kanske som en present till mig själv efter avklarade tentor.
  Följer som jessolofsson

 19. Hej! Jag skulle vilja vinna för att så fort jag såg skorna så tänkte jag på min mamma (Jag är 13 år och hon är 45). Och mycket riktigt så hade jag rätt, det är sådana här slags skor hon älskar! Hon tycker att ”DOLLY Red” är riktigt snygga vilket jag också tycker. Så om jag skulle vinna så får min underbara mamma skorna. (Jag kommer säkert att prova de någon gång eftersom vi båda har storlek 37). /Mvh Nora

 20. Hejhej!

  De enda skor jag använder på sommaren, som är både fina och sköna, är mina svarta ALLY från Moheda. Perfekt höjd på klacken, mjuka och passar mina breda fötter. Nu har jag lyckats skada dem så att en träflisa har lossnat vid hälen vilket är väldigt obekvämt. Vanemänniska som jag är så skulle jag oändligt gärna vilja ha ett par nya. Fast kanske i en annan färg? Vågar jag det?
  Japp, jag fyller ju 40 i år så ett par Ally Brandy vore underbart!

  Jag följer på IG sedan tidigare, @annavittsvart. :)

  Glad påsk till dig och din familj!

  Kram

 21. När CSN lönen inte räcker till för behövlig skoshopping
  kan man tävla hos onlyfemale.se med en förhoppning,
  föll pladask för Betty flex pull up green - en toffel med elegans,
  med min nuvarande ekonomi kan jag ej den köpa- inte en chans,
  likt Askungen som drömmer om bal på ett slott,
  drömmer jag nu att träda in i sommaren med en toffel så flott,
  om man som kvinna vill ha positiv uppmärksamhet,
  är ett par moheda tofflor en självklarhet,
  gillar och delar tävlingen på Instagram,
  hoppas nu att jag till vinsten når fram,
  så till en fattig men glad högskolestudent,
  skulle detta bli en uppskattad sommarpresent

  Instagram: sofie_altuntas

 22. Herregud höll nästan på att missa tävlingen! Har ju försökt att gå och klura på en sån där superbra motovering men nja, jag har lixom riktigt bra. Förutom att jag skulle fullkomligt älska att klappra fram i ett par ALLY i färgen Brandy i vår och sommar. Jag skulle ta med skorna på så mycket roligheter och dom skulle trivas fint med mig. Vi skulle åka till stranden, gå på stadens torg och självklart skulle vi då och då gå ut och ta ett glas vin ihop.
  Så för skornas skull är det ju helt klart bäst om dom kommer till mig! 😉

  Gillar på instagram som kimsalabim8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *