Söndag, dagen efter en hejdundrande kalasdag, barnen somnade tidigt(trots att vi vred fram klockan inatt men de var nog helt slut efter gårdagen) och nu är det jag och maken som ligger utslagna soffan. Lugnet efter stormen är ett begrepp som passar riktigt bra idag.

Gårdagen då?

Jo, vi startade med ett bowlingkals med 11 barn!?! Alvin ”fick” inget kompiskalas förra året pga sjukdomar och operationer så det blev helt enkelt aldrig av. Han brydde sig i ärlighetens namn inte så mycket heller men därför ville jag och Andreas kompensera för detta ( vårt dåliga samvete som spökade lite misstänkte jag) så Alvin fick välja precis var/vem/hur han skulle firas. Hans val var ganska solklart, bowlingkalas! Han valde noga ut 10 vänner. Det blev en succé!

 

Väl hemma blev det en timmes lugn och ro innan hela tjocka släkten skulle komma. Det blev paketöppning, lek i mängder, middag, myspys med alla nära&köra och givetvis tårta med skönsång.

 

alvins dag

Förutom kladdkakan med daimpannacotta hade Alvin önskat sig en fotbollstårta. Sagt och gjort så försökte jag mig på att göra en. Kanske inte den mest vackraste men Alvin var nöjd och Andreas med för den delen. Vi firade ju faktiskt honom också igår;)

Fotbollstårta

fotbollstårta

Idag, på självaste födelsedagen blev det ett betydligt lugnare tempo med ännu mer sång,pannkakstårta,lek och paket. Att se glädjen i Alvins söta små ögon är bland det bästa jag, vår lilla skatt. Tänk att han fyller 6 år idag! Sex underbara år fyllda av villkorslös kärlek, skratt,tårar,fina minnen i överflöd,en gnutta frustration och  massor av sport;)

2 kommentarer till “Pustar ut

  1. Låter som ett fantastiskt kalas! Och 11 barn, då förstår jag att det blev intensivt! Kul även med bowlingkalas! Tårtan blev jättefin och jag skickar ett grattis till födelsedagsbarnet! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *