Vaknade upp denna långfredag med en riktigt härlig känsla i kroppen. Nu är det långledigt! Så underbart. Påsken är verkligen en mysig liten högtid, framförallt nu när man har barn. Vi hann knappt komma innanför dörren igår innan det var dags att springa ut på gatan och busa som små påskkärringar. I gott sällskap av alla andra söta små barn här på gatan plingades det dörr och önskades Glad påsk. Visst slank det ner en och annan godis också;)

Kvällen avslutade sedan hemma hos våra goda grannar så att det blev en lång härlig sovmorgon idag kändes extra välkommet.

påskkärringar

Nu blir det lek och bus med nya leksakerna från påskharen innan det är dags att förbereda oss inför kvällens äventyr.

påskpåskar

påskpåsar

Glad påsk!

En kommentar till “Glad påsk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *