så var det bara några ynka timmar kvar av påsken 2015. Tiden går fort när man har roligt;)

Jag är lite bevisen att jag aldrig hann  med att försöka få till en dukning liknande Trendenser och Panduro( som dessutom har fraktfritt och REA just nu i deras webbshop). Tycker att den var så snygg och stilren! Jag får lägga den på minnet istället tills nästa år.

Jag är måste dock få skryta lite över något annat som jag faktiskt hann med idag, 120 minuters spinningpass. Helt galet! Men så otroligt skönt nu efteråt. Är riktigt stolt att jag genomförde det, mycket tackvare min kära träningskompis som stöttar mig. 

Vet att det är några som väntar på beskedet om vinnaren av skorna men det kommer tyvärr dröja tills inorgon, ber om utsäkt för det men tyvärr blir det så. Den som väntar på något gott…:)

6 kommentarer till “Påskdukningen jag aldrig hann med.

  1. Hade också velat dukat så :) men sjuka barn tog sin lilla tid,menar du att du kör spinning i 120 min ???phjuh tycker 60 min är sjukt jobbigt:) kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *