Så var den första arbetsdagen på denna kortvecka över. Det blev faktiskt en liten fika ute idag efter lunchen, det var ju ett sådant underbart väder! Känns som att våren är här på riktigt och det sägs att resten av veckan ska bli lika bra den med, härligt.

Trots att påsken är över tar det emot att  plocka ner alla fjädrar och dekorationer, en del har fått flytta till förrådet men några godbitar får hänga kvar. Som dessa små fjädrar och ägg, några av favoriterna som inhandlades förra året.

 

Nu är det även dags att presentera vinnaren av de valfria skorna…

Stort grattis Jenny. Maila dina uppgifter som skostorlek så ska jag förmedla de vidare. 

Stort tack till Moheda som sponsrade denna tävling.

4 kommentarer till “Påskpynt blir kvar och vinnare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *