Så var det helg, igen. Känns som att det nyss var helg, inget mig emot för den delen. Tyvärr lyser solen med sin frånvaro här ännu. Jag som hade hoppats på härligt vårväder så vi kunde göra någon mysig utflykt. Likt den vi gjorde till 4h gården i måndags. Barnen älskar den medans vi föräldrar är lagom entusiastiska;) Men vad gör man inte för att se sina barn glada.

grisen Stina

hand i hand

getter

mor och söner

hälsa på hästarna

Nu är det dags att hoppa i träningskläderna för att bege sig mot ett härligt Core-pass. Måste förbränna lite av den goda fiskgrytan som vi blev bjudna på igår när vi var på middag;) 

 

6 kommentarer till “Ett besök till 4H-gården

  1. Så härligt med sådana små familjeutflykter även om utflyktsmålet inte alltid är så kul för de vuxna. :)

    Trevlig helg!
    Kram Linda

  2. Härliga bilder! Och som du säger, vad gör man inte…?:) Vi hade också en sådan utflykt förra veckan (vi bor numera nämligen nära en park där det finns djur) då vi bl.a fick möta en väldigt högljudd tupp och en gris så stor att jag först trodde det var en ponny:) Kram/tanja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *