Och så var det måndag igen.

 Efter all plantering och altanhäng igår eftermiddag passade vi på att tända grillen och slänga på ett laxpaket. Det finns ju få saker som är så gott som grillad mat. Den där känslan av att maken står ute och grillar något gott medan barnen hoppar i stundsmattan samtidigt som jag fixar det sista inne. Den känslan är underbar! En av de anledningarna till varför jag älskar att bo i hus faktiskt.

 150419 004 150419 010

Jag har inte alls några gröna fingrar men för varje år som går blir jag mer och mer intresserad. Vet vet? I år kanske jag lyckas med att skapa ett eget litet blomsterparadis hemma på tomten. Man kan ju alltid försöka. Eller rättare sagt, jag ska försöka. Skam den som ger sig. Jag köpte faktiskt två nya favoriter på Plantagen igår. Kunde inte låta bli, så söta. Engelska pelargoner kallas dem och krukorna kunde jag inte heller låta bli, tyckte kombon var så underbar! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *